Benvinguts a la "llar de yukiko". La porta és oberta. Troba la petita felicitat.
ようこそ"llar de yukiko"へ。扉は開いています。しあわせのかけらをおすそわけ。
Welcome to "llar de yukiko". The door is open. Find tiny happiness.

28.1.11

curs Massana Permanent
En l'actualitat ja tenim un bombardeig d'objectes útils i inútils, ...Sovint massa. 
He dirigit aquest curs perquè vull que pensis el significat de dissenyar i de produir coses en aquest món en el que s'està dissenyant per la necessitat de seguir ho fent i no s'avaluï en funció de la categoria (com a peça utilitària, escultura, etc. ).
S'ensenyarà el procés de disseny de peça utilitària i alhora escultòrica per aplicar al vidre i a la ceràmica mitjançant la teoria i la practica per conèixer les diverses tècniques dels dos materials. 

S'explicarà la història de la ceràmica japonesa i el disseny de vidre en general, perquè el desenvolupament de l'artesania japonesa té una estreta vinculació a la gastronomia. La natura, les 4 estacions estan molt lligades al menjar japonès.
Segons l'estació canviem les vaixelles per que poder-ne gaudir visualment, no només el sabor ni l'olor... material, forma, dibuix, color, etc.
Quan no s'utilitza aquesta vaixella es converteix en una peça escultòrica.

L'alumne adquirirà els coneixements conceptuals per desenvolupar els aspectes creatius individuals, i els coneixements de la història i les tècniques.tèxtil テキスタイル textile by mercè mas

pattern d'avui 今日の文様 today's pattern