Benvinguts a la "llar de yukiko". La porta és oberta. Troba la petita felicitat.
ようこそ"llar de yukiko"へ。扉は開いています。しあわせのかけらをおすそわけ。
Welcome to "llar de yukiko". The door is open. Find tiny happiness.

25.3.14

Laboratori de Creativitat a Barcelona


L’exercici “invisible i impalpable” està dissenyat tant per desenvolupar la imaginació i la creativitat com per transformar l’abstracció en concreció.

L’art és el treball de prendre cos, donar la concreció; per exemple, donar forma,
color, mida, textura, olor, sabor, so, etc.

Cada alumne tria una paraula abstracta i ha de dissenyar 6 targetes en diferents dissenys amb patterns (motius repetitius), sense definir cap forma concreta
Es tracta de no utilitzar cap senyalització ni símbol.

L’objectiu de aquest exercici consisteix a expressar el concepte (invisible i impalpable) en una cosa concreta (visible i palpable).
És una disciplina segons la qual cada alumne ha de buscar el seu interior i expressar el concepte exteriorment de la manera més apropiada.

El curs està dirigit a persones que estiguin interessades en el disseny i vulguin aprendre a analitzar el procés de transformació de la naturalesa, els símbols i els motius tradicionals.

Observar un element i extreure’n les característiques essencials és un procediment que es pot aplicar a qualsevol ofici o especialitat (ceràmica, vidre, tèxtil, fusta, joieria, etc.), de manera que després cada alumne adquirirà aquests coneixements conceptuals per poder desenvolupar els aspectes creatius individuals.


Sessió informativa: Explicar el programa amb el mitjà audiovisual i respondre els diversos dubtes, es realitzarà una sessió informativa.

Si estàs interessat, si us plau , confirma'm l'assistencia.
yukikobcn@yahoo.co.jp