Benvinguts a la "llar de yukiko". La porta és oberta. Troba la petita felicitat.
ようこそ"llar de yukiko"へ。扉は開いています。しあわせのかけらをおすそわけ。
Welcome to "llar de yukiko". The door is open. Find tiny happiness.

15.6.20

Curs Online Laboratori de creativitat- Invisible Impalpable

Torna el curs Laboratori de creativitat "invisible impalpable" online!!

L'exercici "invisible i impalpable" està dissenyat tant per desenvolupar la imaginació i la creativitat com per transformar l'abstracció en concreció. L'art és el treball de prendre cos, donar la concreció; per exemple, donar forma, color, mida, textura, olor, sabor, so, etc.

L'objectiu d'aquest exercici consisteix a expressar el concepte (invisible i impalpable) en una cosa concreta (visible i palpable).

És una disciplina segons la qual cada alumne ha de buscar en el seu interior i expressar el concepte exteriorment de la manera més apropiada.

El curs està dirigit a persones que estiguin interessades en aquest mètode d'expressió i que vulguin aprendre a analitzar el procés de transformació de la naturalesa, els símbols i els motius tradicionals.

Observar un element i extreure'n les característiques essencials és un procediment que es pot aplicar a qualsevol ofici o especialitat de manera que després cada alumne adquirirà aquests coneixements conceptuals per poder desenvolupar els aspectes creatius individuals.

Classes teòriques amb material audiovisual (diapositives, vídeos).
Utilització de diversos mètodes: collage, papiroflèxia, cal·ligrafia, kírie, etc.

Una part serà la meva explicació del proper exercici perquè treballeu a casa i una altra part serà la presentació del vostre treball.
D'aquesta manera online cada alumne prèviament ha de fer les fotos del seu treball per presentar-ho a la pantalla compartida.
Faré la revisió de cada exercici i farem l'intercanvi dels comentaris entre tots.


Per a més informació i inscripció: yukiko.bcn@gmail.com